Главная »
2015 » Октябрь » 27 » Надруковано у вересні 2015 р.
13:12 Надруковано у вересні 2015 р. |
ДСТУ 1.1:2015 Національна стандартизація. Стандартизація та суміжні види діяльності. Словник термінів
ДСТУ 1.2:2015 Національна стандартизація. Правила проведення робіт з національної стандартизації
ДСТУ 1.7:2015 Національна стандартизація. Правила та методи прийняття міжнародних і регіональних нормативних документів
ДСТУ 33.302:2015 ДСК Страховий фонд документації. Порядок внесення змін до мікрофільмів страхового фонду
ДСТУ 4273:2015 Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови
ДСТУ 7559:2014 Профіль для клина автозчепного пристрою. Сортамент
ДСТУ 7571:2014 Рухомий склад залізниць. Норми допустимого впливу на залізничну колію шириною 1520 мм
ДСТУ 7658:2014 Посуд фарфоровий, фаянсовий та керамічний. Метод визначення кислотостійкості
ДСТУ 7666:2014 Насіння лікарських рослин (ехінацея пурпурова, розторопша плямиста). Сортові та посівні якості. Технічні умови
ДСТУ 7683:2015 Нафтопродукти. Бензин. Визначення етерів та спиртів методом газової хроматографії
ДСТУ 7686:2015 Бензин. Визначення індивідуальних складників методом газової хроматографії високого ступеня розділеності на 100-метровій капілярній колонці
ДСТУ 7762:2015 Сплави дорогоцінних металів ювелірні. Загальні вимоги до методів аналізу
ДСТУ 7763:2015 Сплави дорогоцінних металів ювелірні. Сплави на основі золота. Методи визначення золота
ДСТУ 7764:2015 Сплави дорогоцінних металів ювелірні. Сплави на основі золота. Метод визначення срібла
ДСТУ 7765:2015 Сплави дорогоцінних металів ювелірні. Сплави на основі золота. Методи визначення паладію
ДСТУ 7766:2015 Сплави дорогоцінних металів ювелірні. Сплави на основі золота. Методи визначення міді, нікелю та цинку
ДСТУ 7767:2015 Сплави дорогоцінних металів ювелірні. Сплави на основі паладію. Метод визначення паладію
ДСТУ 7768:2015 Сплави дорогоцінних металів ювелірні. Сплави на основі платини. Методи визначення платини
ДСТУ 7769:2015 Сплави дорогоцінних металів ювелірні. Сплави на основі срібла. Методи визначення срібла
ДСТУ EN 1135^2014 Соки фруктові та овочеві. Метод визначання вмісту золи
ДСТУ EN 12246:2014 Лісоматеріали для піддонів та паковання
ДСТУ EN 12765:2014 Клеї термореактивні несилові для деревини. Класифікація
ДСТУ EN 61010-2-101:2014 Вимоги щодо безпеки електричного устатковання для вимірювання, керування та лабораторного застосування. Частина 2-101. Особливі вимоги до медичного обладнання для діагностики in vitro
ДСТУ EN ISO 14155:2015 Клінічні дослідження медичних виробів для людей. Належна клінічна практика
ДСТУ ETSI EG 202 057-2:2008 Телекомунікаційні мережі. Аспекти оброблення, передавання сигналів мовної інформації та забезпечення їхньої якості. Визначення та вимірювання важливих для споживача параметрів якості послуг. Частина 2. Послуги голосової телефонії, факсу групи 3 та передавання даних і коротких повідомлень (SMS) за допомогою модему
ДСТУ IEC 60243-2:2014 Матеріали електроізоляційні. Методи випробування на електричну міцність. Частина 2. Додаткові вимоги до випробування сталою напругою
ДСТУ IEC 60874-1:2010 З’єднувачі для оптичних волокон та кабелів. Частина 1. Загальні технічні вимоги
ДСТУ ISO 11021:2014 Олії ефірні. Визначання вмісту води методом Карла Фішера
ДСТУ ISO 21278-2:2013 Устатковання для захисту рослин. Бункери впускні. Частина 2. Загальні вимоги та граничні технічні характеристики
ДСТУ ISO 3252:2014 Металургія порошкова. Словник термінів
ДСТУ ISO 4683-2:2014 Овчина невичинена. Частина 2. Позначення та представлення
ДСТУ ISO 5544:2014 Казеїни. Методика визначення масової частки “зв’язаної золи”. Контрольний метод
ДСТУ ISO 5547:2014 Казеїни. Визначання вільної кислотності. Контрольний метод
ДСТУ ISO 609:2010 Паливо тверде мінеральне. Визначення вуглецю та водню методом високотемпературного спалювання
ДСТУ ISO 6887-4:2014 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Готування дослідних проб, вихідної суспензії та десятикратних розведень для мікробіологічного дослідження. Частина 4. Спеціальні правила готування продуктів, що не відносяться до молока та молочних продуктів, м’яса та м’ясних продуктів, риби чи рибних продуктів
ДСТУ ISO 7482-2:2014 Шкури козлині невичинені. Частина 2. Настанови щодо сортування за масою та розміром
|
Просмотров: 787 |
Добавил: berya
| Рейтинг: 0.0/0 |